Pedagogisch medewerker

0-24 uur per week op flexibele basis

 

De uitdaging
‘Job laat ons iedere dag met een grote glimlach zien wat voor nieuws hij nu weer heeft geleerd. Ook jij kan elke dag bijleren! Kom werken bij SKIK Kinderopvang en groei met net zoveel plezier als de kinderen dat doen’.

Onze verschillende opvangsoorten brengen verschillende uitdagingen met zich mee. Ben jij de pedagogisch medewerker met passie voor groei en ontwikkeling die wij zoeken? Ga jij met ons en de kinderen de uitdaging aan?

De werkzaamheden
Je ontvangt de kinderen dagelijks met veel enthousiasme op de locatie. Zij zijn blij om jou weer te zien en jij hen. Je hebt oog voor de verschillende kinderen in je groep en weet op die verschillen in te spelen en deze verder te ontwikkelen. Ieder kind op de groep is uniek en dat onderstreep je graag in positieve zin. Je kent je eigen kracht en weet waar ontwikkeling nodig is. Vanuit deze kennis heb je een positieve inbreng in het team en de groei van SKIK.

De verwachtingen
Jij bent iemand die goed communiceert (taalniveau 3F) en dol is op kinderen. Dat is logisch in je werk en in je contact met de kinderen, de ouders/verzorgenden en je collega’s. Ook beschik je natuurlijk over een relevante opleiding op het gebied van pedagogisch medewerker (niveau 4). Verder:

 • heb je een diploma voor kinder-EHBO en het liefst ook een certificaat voor bedrijfshulpverlening of ben je bereid deze te behalen;
 • ben je flexibel wat betreft je werkdagen en -tijden. Werken op verschillende locaties van SKIK vind je geen enkel probleem;
 • is het prettig als de je Friese taal beheerst of bereidt bent dit te leren; onze locaties zijn tweetalig.

De werkplek
SKIK is een kinderopvangorganisatie met ruim dertig locaties voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Bij SKIK staan aandacht, groei en plezier voorop. Samen met jou zijn we een pedagogisch partner in de opvoeding. In een vertrouwde omgeving creëren we kansen voor kinderen.

Het aanbod
Bij SKIK haal je niet alleen het beste uit de kinderen, maar ook uit jezelf. Je kunt rekenen op een baan waarin je plezier beleeft en waar je professionaliteit alle ruimte krijgt om verder te groeien. Je krijgt fijne collega’s en een leidinggevende die altijd voor je klaarstaan. Daarnaast kun je rekenen op:

 • een salaris van minimaal 2.385 tot maximaal 3.192 euro op basis van een werkweek van 36 uur (schaal 6 van de CAO Kinderopvang);
 • Het gaat om een dienstverband van een jaar. Er is uitzicht op een vaste aanstelling;
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 3%;
 • 210 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband;
 • een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een bedrijfsfitnessregeling;
 • volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen met onder meer ondersteuning vanuit een pedagogische coach en opleidingen.

Jouw vragen en sollicitatie
Zie jij jezelf al in deze rol verder groeien? Wacht dat niet langer en solliciteer naar de functie van pedagogisch medewerker bij SKIK. Daarmee krijg jij gegarandeerd dé mooiste baan in de kinderopvang in Friesland.

 • Stuur je motivatiebrief en cv onder vermelding van vacaturenummer 2023-12 naar [email protected].
 • We laten je zo spoedig mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 • Heb je nog vragen over de functie, de sollicitatieprocedure of SKIK? Stel die dan aan Linda Muizelaar, clustermanager. Zij is bereikbaar via 0513 – 41 60 17 en vertelt je graag meer.
 • Neem ook een kijkje op skikkinderopvang.nl.