2024-13 PM VE POV en VSO

11 juli 2024

Pedagogisch medewerker VE POV en VSO

Voor onze VSO en POV VE It Klimmerblêd in Sint Nicolaasga en POV Lytsje Wjukjes in Rotsterhaule zijn we op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker VE die de kinderen nog verder wil laten groeien en ontwikkelen. Ben jij de pedagogisch medewerker met energie en positiviteit die wij zoeken? Ga jij met ons de uitdaging aan?

Pedagogisch medewerker VE peuteropvang en voorschoolse opvang

Maandagochtend tot en met en donderdagochtend

( 18 uur in totaal, meer uren in overleg mogelijk)

De uitdaging
Milan weet dat jij ook vindt dat niet alles in een keer goed hoeft te gaan. Kinderen zichzelf laten zijn en in hun eigen tempo laten ontwikkelen, dat is wat jij voor elkaar krijgt. Als jij ziet dat ze weer een fijn en positief avontuur beleven, straal je van oor tot oor. Want dit is waarom jij je werkt doet: je wilt kinderen zien groeien. Je wilt dat ze het beste uit zichzelf halen, vriendjes maken en in alle rust en veiligheid de wereld ontdekken. Als zij zich ontwikkelen, groei ook jij verder in je vak!

De werkzaamheden
Vier ochtenden in de week sta jij stralend bij de deur van onze locatie in Sint Nicolaasga en Rotsterhaule. Je ontvangt de kinderen met veel enthousiasme. Jij bent blij om hen te zien en zij zijn blij om jou te zien, ook omdat ze weten dat ze vandaag weer veel plezier gaan hebben. Verder:

 • zorg je ervoor dat de kinderen op een fijne manier gedag kunnen zeggen tegen papa en mama. Dat maakt het afscheid nemen en stuk minder moeilijk;
 • start je samen met de kinderen de dag op. Jij weet dat elk kind op een andere manier de dag begint en daar houd je rekening mee. Tijdens de opvang organiseer je diverse activiteiten, regel je het eten en zorg je voor de verschoning;
 • geef je alle kinderen binnen je groep de persoonlijke aandacht die zij nodig hebben. Iedereen is uniek en daarom bied je elk kind de ruimte om te groeien op de eigen manier, in het eigen tempo. Je ze de voorschoolse educatiemethode Uk en Puk om kinderen te laten ontwikkelen op een manier die bij hen past. Elk kind laat je spelenderwijs leren!
 • je onderhoudt prettige contacten met ouders en verzorgenden. Zo weten zij dat hun kind in vertrouwde handen is en weet jij wat er misschien vandaag extra nodig is;
 • je draagt bij aan een veilige, prettige sfeer waarin iedereen zich goed voelt. Als je ziet dat er iets beter kan, dan pak je dat direct op. Zo laat je niet alleen elk kind groeien, maar ook je team en daarmee SKIK.

De verwachtingen
Jij bent iemand die goed communiceert (taalniveau 3F) en dol is op kinderen. Dat is logisch in je werk en in je contact met de kinderen, de ouders/verzorgenden en je collega’s. Ook beschik je natuurlijk over een relevante opleiding op het gebied van pedagogisch medewerker (minimaal niveau 3) en ben je in het bezit van VE kwalificaties aangezien dit een VE locatie is. Verder:

 • begeleid je als Pedagogisch Medewerker VE je kinderen met een extra geïndiceerde ontwikkelbehoefte en maak je voor hun een groeps- of individueel ontwikkelplan, daarnaast betrek je de ouders bij het stimuleren van de ontwikkeling van hun kind;
 • heb je een diploma voor kinder-EHBO en het liefst ook een certificaat voor bedrijfshulpverlening. Heb je die niet, dan wil je die natuurlijk alsnog gaan halen;
 • is het prettig als de je Friese taal beheerst of bereidt bent dit te leren; onze locaties zijn tweetalig.

De werkplek
SKIK is een kinderopvangorganisatie met ruim dertig locaties voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Bij SKIK staan aandacht, groei en plezier voorop. Samen met jou zijn we een pedagogisch partner in de opvoeding. In een vertrouwde omgeving creëren we kansen voor kinderen.

Het aanbod
Bij SKIK haal je niet alleen het beste uit de kinderen, maar ook uit jezelf. Je kunt rekenen op een baan waarin je plezier beleeft en waar je professionaliteit alle ruimte krijgt om verder te groeien. Je krijgt fijne collega’s en een leidinggevende die altijd voor je klaarstaan. Daarnaast kun je rekenen op:

 • een salaris van minimaal 2.539 tot maximaal 3.489 euro op basis van een werkweek van 36 uur (schaal 6 van de CAO Kinderopvang); de uren die je werkt op de VE locatie POV It Klimmerblêd worden ingeschaald in schaal 7 van de CAO Kinderopvang.
 • een contract van 18 uur per week (verdeeld over 2 ochtenden). Werk je al bij SKIK? Dan kun je deze uren toevoegen aan je huidige contract;
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 4%;
 • 210 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband;
 • een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een bedrijfsfitnessregeling;
 • volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen met onder meer ondersteuning vanuit een pedagogische coach en opleidingen.

Jouw vragen en sollicitatie
Heb je er nu al plezier in om de kinderen te begroeten en te laten groeien? Solliciteer dan naar de functie van pedagogisch medewerker bij SKIK. Daarmee krijg jij gegarandeerd dé mooiste baan in de kinderopvang in Friesland.

 • Stuur je motivatiebrief en cv naar onder vermelding van vacaturenummer 2024-13 naar [email protected].
 • We laten je zo spoedig mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 • Heb je nog vragen over de functie, de sollicitatieprocedure of SKIK? Stel die dan aan Karen Rispens. Zij is bereikbaar via 0513 – 416 017 en vertelt je graag meer.
 • Neem ook een kijkje op skikkinderopvang.nl.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. De sluitingsdatum voor deze vacature is 19 juli a.s.

Laatste nieuws

Bekijk meer nieuws

11 juli 2024

2024-18 PM BSO Oudehaske

Pedagogisch medewerker BSO Oudehaske Onze BSO in Oudehaske is op zoek naar enthousiaste medewerkers die samen met…

11 juli 2024

2024-15 VSO en BSO Balk

Pedagogisch medewerker VSO en BSO Balk Pedagogisch medewerker VSO en BSO Balk Maandagmiddag en…

11 juli 2024

2024-13 PM VE POV en VSO

Pedagogisch medewerker VE POV en VSO Voor onze VSO en POV VE It Klimmerblêd in Sint Nicolaasga…