Kinderopvang St. Nicolaasga

Babygroep en peutergroep

Bij SKIK staat de ontwikkeling van de kinderen hoog in het vaandel. We werken met twee leeftijdsgroepen, een babygroep en een peutergroep. Beide doelgroepen hebben verschillende behoeften en ons personeel is speciaal geschoold voor de verschillende doelgroepen. Hierdoor krijgen de kinderen alle ontwikkel kansen die ze verdienen.

Een feest om buiten te spelen

Er worden veel activiteiten met de kinderen ondernomen. Ook hecht SKIK veel belang aan buiten spelen. Er is extra aandacht geschonken aan de tuin met een eigen buitenspeelplaats per leeftijdsgroep. 

Iedereen is welkom

SKIK Kinderopvang staat voor Warmte, Plezier en Samen en dat is wat dit kinderdagverblijf ook uitstraalt. We nodigen je dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen. Maak een afspraak voor een rondleiding en stap binnen in ons gezellige kinderdagverblijf.

Rondleiding aanvragen 

Spelenderwijs leren

Spelen, leren, ontwikkelen, voor een kind is iedere dag een nieuw avontuur. Met vriendjes en vriendinnetjes je thuis voelen en spelenderwijs groot worden: een veilige omgeving om te kunnen zijn wie je bent.

Bij SKIK kinderdagverblijf beleven we het avontuur samen en doen we niets zomaar. Want SKIK biedt zoveel meer dan alleen een veilig onderkomen. De pedagogische medewerkers zijn zeer deskundig, liefdevol en van toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van je kind. We passen niet alleen op ze, we laten ze leren, proeven en beleven aan het leven. Op een plezierige manier en met de ouders samen.

Babygroep

Baby op komst? Je kunt het je nog niet voorstellen, maar er komt een moment dat je oude leven weer om de hoek komt kijken en je weer gaat werken wanneer je baby er eenmaal is. En dan is het wel zo fijn om te weten dat er een fijne, serene plek is waar je weet dat er goed voor je kind gezorgd wordt. Zoals je dat zelf zou doen.

Rust en sereniteit, op de babygroep van SKIK is alle aandacht voor de baby’s van 0 tot 2 jaar. Liefdevolle verzorging, deskundig personeel en een rustig dagritme bieden je baby een fijn en veilig thuis. Zodat jij je baby met een gerust hart aan ons toevertrouwd. Omdat wij begrijpen wat goed is voor je baby en wat jij belangrijk vindt.

Peutergroep

Spelen, knutselen, ravotten of lekker rustig bouwen, kinderen krijgen alle ruimte om naar hartenlust te groeien en plezier te maken. Van 2 tot 4 jaar vinden de kinderen bij SKIK een fijne plek waar iedere dag een beleving is, iedere dag een feestje met elkaar. SKIK is meer dan alleen een opvang. We werken samen met de ouders en we willen toegevoegd waarde bieden bij de ontwikkeling, opvoeding en educatie van je kind.

 

Bij SKIK beleven we de dag met skik – plezier
Wij bieden spelenderwijs spel- en ontwikkelingsmogelijkheden aan, waarbij we van de kinderen uitgaan. Zo kijken we naar wat de kinderen bezig houdt: waar hebben ze het veel over, waar spelen de kinderen mee. Wij bieden activiteiten aan die daarbij passen. ‘Ontwikkelingsgericht werken’ noemen we dit. Alle activiteiten zijn vrijblijvend: ieder kind mág meedoen, het moet niet!

Tweetalige opvang

Het Sintrum Frysktalige Berne-opfang heeft aan de locatie van SKIK in Sint Nyk het tweetalige certificaat toegekend. Onze opvang is tweetalig, Nederlands en Frysk.

Warmte, plezier en samen

Omdat wij meer bieden dan alleen opvang en iedere dag voor een kind een nieuw avontuur is. SKIK groeit mee met je kind en is partner in de ontwikkeling en opvoeding van je kind, zoals die bij jullie past.

Marianne Kuitwaard, locatiemanager bij SKIK Kinderopvang Sint Nyk is erg blij met de nieuwe locatie. “Aan het eind van de zomer 2019 is SKIK verhuisd van de Bouwen naar de Boskrânne 59 te Sint Nyk. Er is grondig verbouwd en we zijn dan ook super trots om ons nieuwe kinderdagverblijf aan iedereen te kunnen laten zien.”

Nieuwsgierig?
Ook nieuwsgierig naar onze mooi locatie? Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs.

De ervaring van Olivia en haar ouders

‘Vanaf dag één hebben wij een goed gevoel gehad bij groep blauw in Joure waar onze dochter Olivia is geplaatst. Er werken lieve verzorgsters die echt geïnteresseerd zijn in ons meisje en meelevend en meedenkend zijn naar ons als ouders.’

 

 

 

 

 

De ouders van Jasmijn en Fenna vertellen over hun ervaring met SKIK

‘De persoonlijke benadering en betrokkenheid van de leidsters, zowel bij de kinderen op de groep als ook de belangstelling voor andere leden van het gezin, de activiteiten die de kinderen aangeboden worden en daarnaast de ontwikkelingsmogelijkheden voor ieder kind spreken ons aan. Ook handig: we kunnen 52 weken per jaar terecht!’

Made by