Mijn SKIK app

Niets meer hoeven missen van je kindje, dat kan via de online afgesloten Mijn SKIK app skik.flexkids.nl/ouder. Op ieder moment van de dag kun je foto’s en berichten lezen en zo de belevenissen van je kindje volgen. Ook beschikbaar via Mijn SKIK zijn o.a. nieuwsbrieven, facturen, en jaaropgaven.  

Afmelden en berichten versturen
Je kind afmelden of een bericht achter laten voor de pedagogisch medewerker van de opvanglocatie kan ook via de Mijn SKIK app. Bellen of mailen kan natuurlijk ook, maar met één druk op de knop is dat nu wel heel eenvoudig. En op een moment wanneer het je past.

Mijn SKIK app voor IOS      Mijn SKIK app voor Android

Persoonlijk en veilig
De berichten en foto’s van je kind(eren) zijn te zien via Mijn SKIK. De foto’s worden uitsluitend op locatie- en groepsniveau geplaatst en zijn daarmee alleen voor jullie als ouders te zien. Met deze app heb je het voordeel je kindje te kunnen volgen, op een online beschermde omgeving.

Download een schriftje
Tijdens de opvangperiode of in één keer wanneer je kind naar school gaat, is het mogelijk om alle herinneringen te downloaden. Zo worden de foto’s en verhalen een blijvende herinnering aan de opvangperiode bij SKIK. De foto’s zijn ook los te downloaden en te printen of bundel alles in een mooi boek. 

Gratis App  
Met de Flexkids Ouderapp blijf je goed op de hoogte van alle berichten en ontwikkelingen.

De App is in de playstore voor Android (zoek op ‘Flexkids’) en in de appstore voor iOS beschikbaar. Om de App te gebruiken moet er een eenmalig pincode ingevuld worden. Deze pincode is 1887.

Made by