Mijn SKIK app

Niets meer hoeven missen van je kindje, dat kan via de online afgesloten Mijn SKIK app skik.flexkids.nl/ouder. Op ieder moment van de dag kun je foto’s en berichten lezen en zo de belevenissen van je kindje volgen. Ook beschikbaar via Mijn SKIK zijn o.a. nieuwsbrieven, facturen, en jaaropgaven.  

Afmelden en berichten versturen
Je kind afmelden of een bericht achter laten voor de pedagogisch medewerker van de opvanglocatie kan ook via de Mijn SKIK app. Bellen of mailen kan natuurlijk ook, maar met één druk op de knop is dat nu wel heel eenvoudig. En op een moment wanneer het je past.

Mijn SKIK app voor IOS      Mijn SKIK app voor Android

Persoonlijk en veilig
De berichten en foto’s van je kind(eren) zijn te zien via Mijn SKIK. De foto’s worden uitsluitend op locatie- en groepsniveau geplaatst en zijn daarmee alleen voor jullie als ouders te zien. Met deze app heb je het voordeel je kindje te kunnen volgen, op een online beschermde omgeving.

Download een schriftje
Tijdens de opvangperiode of in één keer wanneer je kind naar school gaat, is het mogelijk om alle herinneringen te downloaden. Zo worden de foto’s en verhalen een blijvende herinnering aan de opvangperiode bij SKIK. De foto’s zijn ook los te downloaden en te printen of bundel alles in een mooi boek.

Gratis App  
Met de Flexkids Ouderapp blijf je goed op de hoogte van alle berichten en ontwikkelingen.

De App is in de playstore voor Android (zoek op ‘Flexkids’) en in de appstore voor iOS beschikbaar. Om de App te gebruiken moet er een eenmalig pincode ingevuld worden. Deze pincode is 1887.

Bouw nu ruildagen op via de Ouderapp

De Ouderapp is uitgebreid met de mogelijkheid om ruiltegoed op te bouwen. Je kunt naast het afmelden van je kind(eren) ook ruilverzoeken via de Ouderapp indienen. Snel en makkelijk voor ouders èn de pedagogisch medewerkers.

Ruilen was nog nooit zo eenvoudig!

Hiermee is het niet langer mogelijk om ruilverzoeken op de groep bij de pedagogisch medewerker in te dienen, maar voortaan eenvoudig en snel via de app.

 

Ruiltegoed opbouwen

Wanneer je minimaal 2 dagen van te voren afmeld, bouw je de uren op in een ruiltegoed. Bij ‘Ruiltegoed’ kun je het aantal opgebouwde uren bekijken en hoeveel uren nog beschikbaar zijn. Opgebouwde uren kun je tot 90 dagen na afgemelde datum ruilen. Met een paar klikken regel je dat eenvoudig vanuit huis of je werk, op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Bekijk onderstaande korte film over hoe je ruiltegoed eenvoudig opbouwt via de app

Omdat het ruilen alleen nog maar via de Ouderapp kan worden gedaan, hebben we een filmpje gemaakt waarin je snel kunt zien hoe het werkt.

Made by