SKIK Sport

Sporten en opvang na school

Bij SKIK Sport kom je om te sporten. Professionele instructeurs leren je vele verschillende sporten. De technieken, het wedstrijdelement en de tactiek. Dus niet alleen maar proberen, maar echt aan de slag!

SKIK Sport is voor basisschool kinderen vanaf 4 jaar en op locatie bij de tennisvereniging Joure. Nadat we aankomen verkleden we ons in sportkleren en na wat eten en drinken gaan we sporten. De kinderen worden op de sportlocatie door de ouders opgehaald.

Geen extra kosten voor sporten en geen logistieke rompslomp van en naar verschillende sportverenigingen, SKIK Sport biedt buitenschoolse opvang en sporten ineen.

Sportinstructeurs

Bij SKIK sport zijn de begeleiders professioneel en bekwaam, zowel als sportinstructeur als pedagogisch medewerker.

Altijd buiten

Het moet wel heel erg regenen en bliksemen om SKIK sport niet buiten te laten plaatsvinden. Dus het hele jaar rond; sporten doen we buiten!

Sporten zonder extra kosten

Sporten bij SKIK sport betekent sporten zonder extra te betalen. Voor het tarief van de buitenschoolse opvang sport je mee.

Opvang na school

Geen ge-heen-en-weer van school naar sport en terug voor je ouders. Opvang en sport ineen, geen logistieke rompslomp.

 

Mee doen bij SKIK sport?

Hou je van sporten en wil je graag veel verschillende sporten leren, lekker buiten met je vrienden? Bij SKIK sport kan dat allemaal. Kom een keer langs en doe mee. Dan kun je zelf ervaren hoe leuk het is. En een vriend meenemen mag ook!

SKIK Sport aanmelden
Bezig met versturen
Made by