Zwanger of net bevallen

Baby op komst? Je kunt het je nog niet voorstellen, maar er komt een moment dat je oude leven weer om de hoek komt kijken en je weer gaat werken wanneer je baby er eenmaal is. En dan is het wel zo fijn om te weten dat er een fijne, serene plek is waar je weet dat er goed voor je kindje gezorgd wordt. Zoals je dat zelf zou doen.

In een rustige en plezierige omgeving is er alle aandacht voor de baby’s op de babygroep van SKIK. Liefdevolle verzorging, deskundig personeel en een rustig dagritme bieden je baby een fijn en veilig thuis. Zodat jij je baby met een gerust hart aan ons toevertrouwd.

Omdat wij begrijpen wat goed is voor je baby en wat jij belangrijk vindt.

Babyopvang

Bij SKIK worden baby’s opgevangen in de babygroep op locaties waar dit mogelijk is. Dit zijn kleinschalige, rustige en overzichtelijke groepjes die aanvoelen als een ‘warm nest’. Wanneer je kindje tussen de 1 en 2 jaar is, stroomt hij of zij door naar de peutergroep. Afhankelijk van de locatie, beschikbare plaatsen en de ontwikkeling van je kindje.

De babyopvang biedt rust door de kleinschaligheid, de sfeer en de uitstraling. We werken bijvoorbeeld met rustige kleuren, zacht licht en zachte muziek. We volgen zoveel mogelijk de dagindeling die een baby thuis gewend is. Ook wordt er veel gezongen, gekletst en voorgelezen. Dit alles maakt onze babyopvang zo bijzonder.

De babygroep valt onder kinderdagopvang.
Lees meer over onze   kinderdagopvang

Made by