Buitenschoolse opvang: leren en ontspannen met SKIK!

De buitenschoolse opvang van SKIK biedt 4- tot 12-jarigen een vertrouwde, veilige plek om mooie avonturen te beleven. Met onder meer bewegen, beleven en ontspanning is er ruimte voor het ontwikkelen van ieders talenten.

Schrijf je kind vrijblijvend in of kom samen langs voor een rondleiding!

Buitenschoolse opvang: plezier, ontspanning en eigen keuze

Als je kind naar de buitenschoolse opvang komt, dan doet hij dat in zijn vrije tijd. En je vrije tijd invullen, wil je natuurlijk zoveel mogelijk zelf bepalen. Wil je dochter een boek lezen? Dan kan dat! Wil je zoon buitenspelen? Een spelletje doen? Een leuke workshop volgen? Of wil er misschien een keer een vriendje of vriendinnetje mee naar de buitenschoolse opvang? Het kan bij SKIK in overleg allemaal. Plezier, ontspanning en eigen keuze staan voorop!

Ontwikkeling van je kind krijgt alle aandacht

Tijdens de buitenschoolse opvang krijgt de ontwikkeling van je kind van ons alle aandacht. Juist in een groep met andere kinderen leert je kind met allerlei situaties omgaan. Natuurlijk willen wij, net als jij, dat je kind zich als persoon goed ontwikkelt. Terwijl je kind zelfstandig activiteiten doet, zijn wij als er ondersteuning nodig is. Zo leert je kind spelenderwijs om te gaan met emoties en vriendschappen te sluiten. Dat is een mooie voorbereiding op een stabiele toekomst.

Breed aanbod aan avontuurlijke activiteiten

De buitenschoolse opvang van SKIK heeft een breed aanbod aan avontuurlijke activiteiten. Er zit dus altijd wel iets voor je kind bij. Denk aan tafeltennissen, het maken van mooie kaarten of scheidsrechter zijn bij een voetbalwedstrijd. Verder organiseren we regelmatig workshops op het gebied van knutselen, koken en sporten. Er is zoveel te doen, dat elke dag naar de buitenschoolse opvang garant staat voor heel veel plezier.

Vertrouwde locaties dichtbij

De locaties van de buitenschoolse opvang van SKIK vind je in De Fryske Marren vaak dicht bij een basisschool. Een medewerker van SKIK haalt de jongste kinderen van school. Is je kind 9 jaar of ouder? Dan stimuleren we hem of haar om zelf naar de opvang te komen. Dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Vaak gaan meerdere kinderen van één school naar de buitenschoolse opvang van SKIK. Ze kennen elkaar dus al en vinden het leuk om met elkaar zelfstandig naar ons toe te komen.

Waarom kies je voor SKIK Kinderopvang?

Partner SKIK is een professionele partner in de opvoeding

Spelenderwijs Samen creëren we spelenderwijs kansen voor je kind

Groei Groeien doe je bij SKIK met plezier

Avontuur Je kind beleeft avontuurlijke dagen

Ontwikkeling De ontwikkeling vindt altijd plaats in eigen tempo

Aandacht Er is volop aandacht voor de eigenheid van je kind

Leren Alle kinderen leren van én met elkaar

Toekomstgericht Je kind bereidt zich voor op een stabiele toekomst

Dichtbij SKIK is vertrouwd en altijd dichtbij

Alles wat je wilt weten over de buitenschoolse opvang van SKIK

Groepsindeling: vaste groep en vaste begeleiding

Je kind volgt de buitenschoolse opvang met maximaal twintig kinderen. Er zitten altijd leeftijdsgenoten bij en vaak ook kinderen die je zoon of dochter al kent. Bij een maximale groepsbezetting zijn twee pedagogisch medewerkers aanwezig. Zij werken op vaste dagen. Daarmee zorgen we voor een vertrouwde en herkenbare omgeving.

Dagindeling: veel vrijheid met vaste momenten

Als je kind naar de buitenschoolse opvang komt, dan drinken we wat met elkaar en eten we fruit. Op de dagen dat de middag langer is, lunchen we met elkaar. We vragen op die momenten altijd hoe het met je zoon of dochter is en we bespreken de plannen voor de rest van de dag. Je kind heeft vervolgens alle vrijheid en wij zorgen voor de ondersteuning. We letten daarbij goed op hoe iedereen met elkaar omgaat. Tafelmomenten zorgen ervoor dat er onderling een goed contact is. Want ook dat is belangrijk om goed te kunnen groeien.

Buitenschoolse opvang tijdens vakanties

In de vakanties bieden wij eveneens buitenschoolse opvang. Heb je niet zoveel vakantiedagen als je kind? Dan kan je zoon of dochter een of meerdere dagen komen. Tijdens de vakanties organiseren we themaweken met leuke activiteiten. Denk aan thema’s als ‘indianen’, ‘natuur’ en ‘feest’. Elke vakantie verzinnen we weer een nieuw avontuur waar je kind veel plezier aan beleeft!

Handig: bereken de kosten van kinderopvang

De kosten van de kinderopvang zijn afhankelijk van je inkomen en van welke opvangvorm je kiest. Met deze handige rekentool krijg je inzicht in de kosten. Heb je hier nog vragen over? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Daarom kies je voor SKIK

Mis niks met de SKIK-OuderApp!

SKIK kinderopvang heeft een eigen beveiligde app! Hierin kun je onder meer foto’s en berichten bekijken die de pedagogisch medewerkers plaatsen. Zo is je kind altijd dichtbij en beleef je dag een beetje mee. Je ziet met eigen ogen hoeveel plezier je zoon of dochter heeft. Met de app blijf je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Verder vind je er praktische zaken, zoals facturen en jaaropgaven. Met de SKIK-OuderApp mis je dus niks!

SKIK Kinderopvang: groeien doe je met plezier!

Aandacht, groei en plezier. Dat staat bij SKIK voorop! Als pedagogisch partner in de opvoeding creëren wij in een vertrouwde omgeving kansen voor je kind. Dat doen we samen met jou! Met een breed aanbod in Zuidwest-Friesland is SKIK altijd in de buurt.

Schrijf je kind vrijblijvend in of kom samen langs voor een rondleiding!

Vraag een rondleiding aan