Schrijf je kind direct in bij SKIK Kinderopvang

Als je je kind wilt inschrijven bij SKIK Kinderopvang, dan kun je dat direct doen via het inschrijfformulier op deze website. Na je inschrijving krijg je een automatisch bericht dat je aanvraag bij ons is binnengekomen. Na ongeveer één week krijg je een uitgebreidere mail met een bevestiging van je inschrijving.

Inschrijven bij SKIK Kinderopvang

“Er is een fijne, gezellige en veilige sfeer op de groep”

“Onze kinderen gaan al sinds ze een baby zijn naar de opvang van SKIK in Oudehaske. Vanaf de eerste dag is het goed. De groep is fijn, gezellig en veilig. De pedagogisch medewerkers hebben oog voor elk kind. Er worden altijd leuke en leerzame activiteiten aangeboden. De kinderen kunnen zelf besluiten of ze meedoen, ze moeten niets en dat is prettig. Wij zijn als ouders heel tevreden!”

– Klaske, moeder van Renske en Thijs

Zo verwerken we je inschrijving

Aanbod voor plaatsing

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de uitstroom kan er een enkele keer een wachttijd voor een locatie of groep ontstaan. Als er geen plek is op de locatie van jouw voorkeur, dan kun je vaak kiezen voor een andere locatie van SKIK. Ook hiervoor doen we je een voorstel. 

Akkoord en offerte

Het plaatsingsaanbod ontvang je via de e-mail. Zodra je daarmee akkoord gaat, krijg je van ons via de e-mail een offerte. Deze kun je digitaal ondertekenen en naar ons terugmailen. Daarmee is de plaatsing van je kind in de opvang van SKIK definitief.

Afspraak voor kennismaking

Ongeveer vier weken voordat de opvang begint, nodigt een pedagogisch medewerker je uit voor een afspraak. Dat is het moment waarop jullie verder kennis gaan maken en het SKIK-avontuur kan beginnen!