Werken bij SKIK: passie voor groei!

Werken bij SKIK Kinderopvang is werken bij een professionele partner in de opvoeding. Bij ons haal je niet alleen het beste uit kinderen, maar ook uit jezelf. Als werkgever besteden wij volop aandacht aan jouw talenten. Zo krijgt iedereen de kans om te groeien!

Werken bij SKIK Kinderopvang

Vacatures

Bij SKIK Kinderopvang zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde pedagogische medewerkers en nieuw talent. Bekijk hier het actuele aanbod van vacatures! Wij bieden jou graag een plek waarin plezier en ontwikkeling in je vak voorop staan. Samen werken we aan een mooie toekomst van de kinderen en onszelf. Staat jouw droombaan er nu niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie via [email protected]. Kansen laten wij niet graag lopen!

Pedagogisch medewerker

18 uur per week – vaste dagen in overleg – verschillende locaties

SKIK is een kinderopvangorganisatie met ruim dertig locaties voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Bij SKIK staan aandacht, groei en plezier voorop. Samen met jou zijn we een pedagogisch partner in de opvoeding. In een vertrouwde omgeving creëren we kansen voor kinderen.
Vacature bekijken

Pedagogisch medewerker flexpool

0-28 uur per week op flexibele basis

‘Job laat ons iedere dag met een grote glimlach zien wat voor nieuws hij nu weer heeft geleerd. Ook jij kan elke dag bijleren! Kom werken bij SKIK Kinderopvang en groei met net zoveel plezier als de kinderen dat doen’.
Vacature bekijken

Vacature oudercommissie

Verschillende locaties

Wil jij een steentje bijdragen aan de kwaliteit van SKIK? Word dan lid van de Oudercommissie!
Vacature bekijken

Alles wat je wilt weten over werken bij SKIK

Wie zoeken wij?

SKIK Kinderopvang is op zoek naar betrokken, gemotiveerde en proactieve medewerkers met passie voor groei en ontwikkeling. Natuurlijk heb je oprecht interesse in de kinderen, hun ouders en je collega’s. Je bent betrokken en toegankelijk. Je bent graag in beweging om samen – én ook zelf – te groeien. Daardoor heb jij plezier in je werk en haal je niet alleen het beste uit de kinderen, maar ook uit jezelf. Zo maak je van elke dag een leuke en leerzame dag waarbij professionaliteit in je vak vooropstaat.

Wie zijn wij?

Aandacht, groei en plezier. Dat staat bij SKIK voorop! Als pedagogisch partner in de opvoeding creëren wij in een vertrouwde omgeving kansen voor kinderen. Dat doen we samen met professionele collega’s die plezier hebben in hun werk. Bij SKIK hebben we niet alleen aandacht voor de eigenheid van ieder kind. We hebben ook aandacht voor die van jou! Je bereidt bij ons kinderen spelenderwijs voor op een stabiele toekomst. Werk je liever meer achter de schermen? We hebben mooie vacatures in diverse disciplines!

Nodig jezelf uit voor een kennismaking!

Nieuwsgierig geworden naar werken bij SKIK Kinderopvang? Je kunt jezelf altijd uitnodigen voor een kennismaking. Dan bekijken we met elkaar de mogelijkheden!

Waarom werken bij Skik Kinderopvang?

Professioneel SKIK is een professioneel partner van ouders, onderwijs en zorg

Spelenderwijs Samen creëren we spelenderwijs kansen voor kinderen

Groei Groeien doe je bij SKIK met plezier

Avontuur Samen met de kinderen beleef je avontuurlijke dagen

Aandacht Er is volop aandacht voor jouw persoonlijke en loopbaanontwikkeling

Samen Alle collega’s leren van én met elkaar

Nieuwsgierig? Nodig jezelf uit voor een kennismaking!

Nieuwsgierig geworden naar werken bij SKIK Kinderopvang? Je kunt jezelf altijd uitnodigen voor een kennismaking. Dan bekijken we met elkaar de mogelijkheden! Tegelijkertijd kun je even sfeerproeven op je mogelijk toekomstige nieuwe werkplek.

Kom stage lopen bij SKIK

Maak deel uit van het enthousiaste en betrokken team van SKIK Kinderopvang als stagiair! Onze kinderopvang biedt een unieke en uitdagende omgeving voor jou om te groeien en je pedagogische vaardigheden te ontwikkelen. Je leert hoe je het beste uit de kinderen én uit jezelf haalt.

Zo bevalt werken bij SKIK Kinderopvang

Anouk van SKIK
“Geen enkele dag is hetzelfde. Elke dag is wel altijd leuk! Dat komt zeker door het enthousiasme van de kinderen. Ze hebben zoveel fantasie en spelplezier. Ze bedenken altijd weer iets nieuws. Doordat zij het leuk hebben gehad, ga ik altijd met een fijn gevoel naar huis”

Anouk – pedagogisch medewerker –
BSO Springplank

Klaaske van SKIK Kinderopvang
“Ik geef peuters graag een veilig en vertrouwd plekje. Elk kind kan op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo bij ons leren. Ik word altijd blij als ik al die vrolijke gezichtjes weer zie. Hun humor, inlevingsvermogen, plezier en flexibiliteit zijn geweldig. Samen met de ouders zorg ik dat hun kinderen het beste uit zichzelf kunnen halen.”

Klaaske – Pedagogisch medewerker – Peuteropvang De Stuiterbal

Marion van SKIK
“Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Ik geniet ervan om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen. Het doet me heel goed dat de kinderen en hun ouders zich zo veilig en vertrouwd bij mij voelen. Dat heb je nodig om te kunnen groeien!”

Marion – Pedagogisch medewerker –
BSO Brede School