Dagopvang: ontwikkelen met plezier!

Kinderen tussen de 0 en 4 jaar zijn meer dan welkom op de dagopvang van SKIK. Hier leren ze onder meer samen spelen, samen delen, grenzen verkennen en vriendjes maken. Kortom, alles wat er nodig is om je kind voor te bereiden op een stabiele toekomst.

Schrijf je kind vrijblijvend in of kom samen langs voor een rondleiding!

Dagopvang bij SKIK Kinderopvang

Dagopvang: elke dag een ontdekkingstocht

Voor kinderen is het leven een grote ontdekkingstocht. Alles wat ze doen, is een leermoment. Binnen de veilige en vertrouwde dagopvang van SKIK krijgt je kind alle ruimte om zich te ontwikkelen. Altijd in zijn of haar eigen tempo. Bij SKIK groeit ieder kind met plezier. Samen met andere kinderen. Samen met de pedagogisch medewerkers. Samen met speelgoed en activiteiten die de ontwikkeling spelenderwijs verder stimuleren.

Aandacht voor de ontwikkeling van je kind

Op de dagopvang van SKIK worden er elke dag nieuwe vriendjes gemaakt. Kinderen leren veel van en met elkaar. De pedagogisch medewerkers weten precies welk stappen je kind doormaakt. Heeft je zoon of dochter iets meer begeleiding nodig? Dan bespreken we dat. Ieder kind krijgt bij de dagopvang van SKIK de aandacht die het nodig heeft en verdient. Is je kind nog een baby? Dan houden we rekening met het ritme dat jullie thuis hebben.

Op avontuur bij de dagopvang

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Ze willen maar al te graag de wereld om zich heen ontdekken. Dat doen ze binnen de groep, met vaste kinderen en vaste pedagogische medewerkers. Dat voelt veilig en vertrouwd. Onze ervaring is dat het zelfvertrouwen van elk kind hierdoor steeds meer toeneemt. En meer zelfvertrouwen is automatisch vragen om meer uitdaging. De dagopvang van SKIK biedt daarom elke dag een lerend avontuur.

Vertrouwde locaties dichtbij

De meeste locaties van onze dagopvang vind je dicht bij in De Fryske Marren. Vaak zitten we ook in de buurt van een basisschool. Op die manier kan je kind alvast wennen aan een schoolomgeving. De kans is groot dat de vriendjes en vriendinnetjes die op de dagopvang worden gemaakt, straks ook klasgenootjes zijn.

Waarom kies je voor SKIK Kinderopvang?

Partner SKIK is een professionele partner in de opvoeding

Spelenderwijs Samen creëren we spelenderwijs kansen voor je kind

Groei Groeien doe je bij SKIK met plezier

Avontuur Je kind beleeft avontuurlijke dagen

Ontwikkeling De ontwikkeling vindt altijd plaats in eigen tempo

Aandacht Er is volop aandacht voor de eigenheid van je kind

Leren Alle kinderen leren van én met elkaar

Toekomstgericht Je kind bereidt zich voor op een stabiele toekomst

Dichtbij SKIK is vertrouwd en altijd dichtbij

Alles wat je wilt weten over de dagopvang van SKIK

Groepsindeling: vaste groep en vaste begeleiding

Je kind komt in een groep terecht met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Er zijn dus veel leeftijdsgenoten. Dat is belangrijk, want kinderen leren veel van en met elkaar. Per dagdeel bestaat de groep uit maximaal twaalf kinderen. De pedagogische medewerkers werken op vaste dagen. Je kind kan op die manier in een vertrouwde omgeving met plezier verder groeien.

Dagindeling: vast ritme met vrijheid voor nieuwe avonturen

Binnen de dagopvang van SKIK verloopt de dag volgens een vast ritme. In de ochtend breng je je kind. Er is dan tijd om even met elkaar over je kind te praten. Daarna zwaaien we je uit, zodat je zelf aan de slag kunt met bijvoorbeeld je werk. De rest van de dag doen we leuke activiteiten. Er is volop ruimte voor het beleven van nieuwe avonturen. Natuurlijk zorgen we voor goed eten en drinken.

Voorschoolse educatie

Binnen de dagopvang is voorschoolse educatie mogelijk. Dit zijn activiteiten uit onder meer het programma Uk en Puk. Daarmee sluiten we aan op wat je kind leuk vindt. We doen dit in groepsverband. Met de voorschoolse educatie stimuleren we spelenderwijs de verdere groei van je kind.

Handig: bereken de kosten van kinderopvang

De kosten van de kinderopvang zijn afhankelijk van je inkomen en van welke opvangvorm je kiest. Met deze handige rekentool krijg je inzicht in de kosten. Heb je hier nog vragen over? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Daarom kies je voor SKIK

Mis niks met de SKIK-OuderApp!

SKIK kinderopvang heeft een eigen beveiligde app! Hierin kun je onder meer foto’s en berichten bekijken die de pedagogisch medewerkers plaatsen. Zo is je kind altijd dichtbij en beleef je dag een beetje mee. Je ziet met eigen ogen hoeveel plezier je zoon of dochter heeft. Met de app blijf je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Verder vind je er praktische zaken, zoals facturen en jaaropgaven. Met de SKIK-OuderApp mis je dus niks!

SKIK Kinderopvang: groeien doe je met plezier!

Aandacht, groei en plezier. Dat staat bij SKIK voorop! Als pedagogisch partner in de opvoeding creëren wij in een vertrouwde omgeving kansen voor je kind. Dat doen we samen met jou! Met een breed aanbod in Zuidwest-Friesland is SKIK altijd in de buurt.

Schrijf je kind vrijblijvend in of kom samen langs voor een rondleiding!

Vraag een rondleiding aan