Kinderdagopvang

Spelen, leren, ontwikkelen, voor een kind is iedere dag een nieuw avontuur. Met vriendjes en vriendinnetjes je thuis voelen en spelenderwijs groot worden: een veilige omgeving om te kunnen zijn wie je bent. Voor een goede hechting en gewenning geldt een minimale afname van twee dagdelen.

Bij SKIK kinderdagverblijf beleven we het avontuur samen en doen we niets zomaar. Want SKIK biedt zoveel meer dan alleen veilige en vertrouwde opvang. De pedagogische medewerkers zijn zeer deskundig, liefdevol en van toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van je kind. Daarbij gaan we uit van de behoeften van het kind en spelen hierop in. Wij hebben vertrouwen in de competenties van kinderen. Daarbij geven we kinderen respect en vertrouwen, waardoor kinderen (zelf)respect en (zelf)vertrouwen opbouwen. Daardoor we laten ze leren, proeven en beleven. Op een plezierige manier en met de ouders samen.

Over Kinderdagopvang bij SKIK    

Plaatsingsprocedure

Babygroep

Baby op komst? Je kunt het je nog niet voorstellen, maar er komt een moment dat je oude leven weer om de hoek komt kijken en je weer gaat werken wanneer je baby er eenmaal is. En dan is het goed om te weten dat er een fijne en vertrouwde plek is, waar er goed voor je kind wordt gezorgd.

Op de babygroep van SKIK is er rust en aandacht voor de baby’s van 0 tot 2 jaar. Liefdevolle verzorging, deskundige pedagogisch medewerkers en een rustig dagritme bieden je baby een fijne opvangdag. Zodat jij je baby met een gerust hart aan ons toevertrouwd. Omdat wij begrijpen wat goed is voor je baby en wat jij belangrijk vindt.

 babygroep

Peutergroep

Spelen en ontwikkelen, kinderen krijgen alle ruimte om naar hartenlust te groeien en plezier te maken. Van 2 tot 4 jaar vinden de kinderen bij SKIK een fijne plek waar iedere dag een beleving is, iedere dag een feestje met elkaar. SKIK is meer dan alleen opvang. We werken samen met de ouders en we willen van toegevoegde waarde zijn bij de ontwikkeling van je kind.

Bij SKIK beleven we de dag met SKIK – plezier

Spelenderwijs ontwikkelen

Wij bieden spelenderwijs spel- en ontwikkelingsmogelijkheden aan, waarbij we van de kinderen uitgaan. Zo kijken we naar wat de kinderen bezig houdt: waar hebben ze het veel over, waar spelen de kinderen mee. Wij bieden activiteiten aan die daarbij passen. ‘Ontwikkelingsgericht werken’ noemen we dit. Alle activiteiten zijn vrijblijvend: ieder kind mág meedoen, het moet niet!

Uitdagende groepsruimtes
Uw kind kan volop spelen – en dus positieve sociale contacten aangaan – met andere kinderen. Onze groepsruimtes bieden veel uitdaging, maar er zijn ook plekken om tot rust te komen.

Actief ontdekken
Daarnaast kunnen de peuters actief ontdekken en bezig te zijn. Om te rennen, rijden, klimmen, glijden, ballen, vallen, opstaan en weer door te gaan. Alle kinderen kunnen op hun eigen niveau op ontdekkingsreis.

Feest om buiten te spelen
Ook buiten is er voldoende ruimte voor je kind om lekker te spelen en te ravotten. De buitenruimte is zo ingericht dat het voor je kind een feest is om buiten te spelen.

Made by