Kinderdagopvang

Spelen, leren, ontwikkelen, voor een kind is iedere dag een nieuw avontuur. Met vriendjes en vriendinnetjes je thuis voelen en spelenderwijs groot worden: een veilige omgeving om te kunnen zijn wie je bent. Voor een goede hechting en gewenning geldt een minimale afname van twee dagdelen.

Bij SKIK kinderdagverblijf beleven we het avontuur samen en doen we niets zomaar. Want SKIK biedt zoveel meer dan alleen een veilig onderkomen. De pedagogische medewerkers zijn zeer deskundig, liefdevol en van toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van je kind. Daarbij gaan we uit van de behoeften van het kind en spelen hierop in. Wij hebben vertrouwen in de competenties van kinderen. Daarbij geven we kinderen respect en vertrouwen, waardoor kinderen (zelf)respect en (zelf)vertrouwen opbouwen. Daardoor we laten ze leren, proeven en beleven. Op een plezierige manier en met de ouders samen.

Over Kinderdagopvang bij SKIK    

Plaatsingsprocedure

Babygroep

Baby op komst? Je kunt het je nog niet voorstellen, maar er komt een moment dat je oude leven weer om de hoek komt kijken en je weer gaat werken wanneer je baby er eenmaal is. En dan is het wel zo fijn om te weten dat er een fijne, serene plek is waar je weet dat er goed voor je kind gezorgd wordt. Zoals je dat zelf zou doen.

Rust en sereniteit, op de babygroep van SKIK is alle aandacht voor de baby’s van 0 tot 2 jaar. Liefdevolle verzorging, deskundig personeel en een rustig dagritme bieden je baby een fijn en veilig thuis. Zodat jij je baby met een gerust hart aan ons toevertrouwd. Omdat wij begrijpen wat goed is voor je baby en wat jij belangrijk vindt.

 babygroep

Peutergroep

Spelen, knutselen, ravotten of lekker rustig bouwen, kinderen krijgen alle ruimte om naar hartenlust te groeien en plezier te maken. Van 2 tot 4 jaar vinden de kinderen bij SKIK een fijne plek waar iedere dag een beleving is, iedere dag een feestje met elkaar. SKIK is meer dan alleen een opvang. We werken samen met de ouders en we willen toegevoegd waarde bieden bij de ontwikkeling, opvoeding en educatie van je kind.

Bij SKIK beleven we de dag met skik – plezier

Spelenderwijs ontwikkelen

Wij bieden spelenderwijs spel- en ontwikkelingsmogelijkheden aan, waarbij we van de kinderen uitgaan. Zo kijken we naar wat de kinderen bezig houdt: waar hebben ze het veel over, waar spelen de kinderen mee. Wij bieden activiteiten aan die daarbij passen. ‘Ontwikkelingsgericht werken’ noemen we dit. Alle activiteiten zijn vrijblijvend: ieder kind mág meedoen, het moet niet!

Uitdagende groepsruimtes
Uw kind kan volop spelen – en dus positieve sociale contacten aangaan – met andere kinderen. Onze groepsruimtes bieden veel uitdaging, maar er zijn ook plekken om tot rust te komen.

Actief ontdekken
In de speelhal kunnen de peuters actief ontdekken en bezig te zijn. Om te rennen, rijden, klimmen, glijden, ballen, vallen, opstaan en weer door te gaan. Natuurlijk is de speelhal ook voor de jongste kinderen, zodat zij op hun eigen niveau op ontdekkingsreis kunnen gaan.

Feest om buiten te spelen
Ook buiten is er voldoende ruimte voor je kind om lekker te spelen en uit te waaien. De buitenruimte is zo ingericht dat het voor je kind een feest is om buiten te spelen.

Made by