Kom langs!

BSO Oudega
Aldewei 37
8582 KX Oudega / Aldegea LRK-nummer: 280971424

0513-745388 [email protected]

‘Elke dag zie ik de kinderen plezier hebben én meer zelfvertrouwen krijgen!’

Kinderen die in Oudega naar basisschool De Fluessen gaan, kunnen hier ook naar de buitenschoolse opvang van SKIK komen. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen zich op de BSO spelenderwijs verder ontwikkelen. De ruimte met diverse themahoeken, zoals een bouw- en een chillhoek biedt ruimte voor uren speelplezier. Aan de groepstafel worden allerlei activiteiten gedaan, Denk aan knutselen, spelletjes doen of gewoon even lekker lezen. Buiten wordt gespeeld op het grote speelplein. Kortom, een plek waar ook buiten schooltijden mooie avonturen worden beleefd en waar het lekker vertrouwd aanvoelt.

Over BSO Oudega

Buitenschoolse opvang

Dinsdag en donderdag uit school tot 18:30 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat ieder kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool. Daarmee zie je welke kinderopvangtoeslag je krijgt. De toeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • 41 schoolweken met voorschoolse opvang: 9,60 euro per uur.
  • 48 weken (schoolweken en zeven vakantieweken): 9,40 euro per uur.
  • 52 weken (schoolweken en alle vakantieweken): 8,60 euro per uur.
  • Tijdens schoolvakanties: 10,52 euro per uur.
  • Genoemde tarieven zijn inclusief fruit en tussendoortje.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons