BSO Brede School

Joure / De Jouwer

Kom langs!

BSO Brede School
Koningin Julianalaan 3 (Brede school)
8501 HL Joure / De Jouwer LRK-nummer: 221490577

0513-745387 (groepen Zilver, Koper en Kwik) 0513-745386 (groep Goud en Brons)

Marion van SKIK

Hoi, ik ben Marion!

-Pedagogisch medewerker - BSO Brede School

‘Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Ik geniet ervan om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen. Het doet me heel goed dat de kinderen en hun ouders zich zo veilig en vertrouwd bij mij voelen. Dat heb je nodig om te kunnen groeien!’

SKIK heeft in de Brede School van Joure vier groepen voor buitenschoolse opvang voor in totaal 84 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Elke groep heeft een eigen lichte ruimte. Er wordt door alle groepen gebruikgemaakt van extra ruimtes bij speciale activiteiten. Verder zijn er een speellokaal, een gymnastieklokaal en een centrale keuken. Bij de locatie ligt een royale buitenspeelruimte met speeltoestellen en groen. De kinderen die naar de BSO komen, zijn afkomstig van de twee scholen in het gebouw: de E.A. Borgerschool en de Twa Fjilden. Er komen ook veel kinderen van andere basisscholen uit de buurt. Zij worden lopend naar school gebracht of gehaald door medewerkers van SKIK. Groeien doe je op de buitenschoolse opvang van SKIK met plezier!

Over BSO Brede School

Buitenschoolse opvang

  • Voor schooltijd van 07:00 uur tot 08:30 uur.
  • Tijdens schooldagen uit school tot 18:30 uur.
  • Tijdens schoolvakantie van 07:30 uur tot 18:00 uur (hele dag).
  • Tijdens schoolvakanties is ook een halve dag mogelijk van 07:30 uur tot 12:30 uur of van 12:30 uur tot 18:00 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat ieder kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool. Daarmee zie je welke kinderopvangtoeslag je krijgt. De toeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • 41 schoolweken met voorschoolse opvang: 9,60 euro per uur.
  • 48 weken (schoolweken en zeven vakantieweken): 9,40 euro per uur.
  • 52 weken (schoolweken en alle vakantieweken): 8,60 euro per uur.
  • Tijdens schoolvakanties: 10,52 euro per uur.
  • Genoemde tarieven zijn inclusief fruit en tussendoortje.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons