Dagopvang Oudehaske Peuteropvang Bargeboskje

Oudehaske / Aldehaske

Kom langs!

Dagopvang Oudehaske Peuteropvang Bargeboskje
Julianastraat 5
8465 RC Oudehaske / Aldehaske LRK-nummer: 423226162

Dagopvang 0513-745 362 / POV 't Bargeboskje 0513-745363 [email protected]

Linda van SKIK

Linda

-Clustermanager bij SKIK

‘Bij SKIK hebben we oprechte aandacht voor iedereen. Voor de kinderen, voor hun ouders én voor de medewerkers. Met elkaar zorgen we voor een goede kwaliteit van onze opvang en een warme sfeer. We kunnen met recht zeggen dat we daardoor een zeer gewaardeerde pedagogisch partner in de opvoeding zijn!’

Kinderopvang Oudehaske is gevestigd in het Kulturhûs, een openbaar gebouw. SKIK heeft hier twee groepsruimtes waarvan één voor dagopvang en een peuteropvang. Een keuken en een verschoonruimte worden gedeeld. De dagopvang heeft twee slaapkamers en de groep biedt ruimte aan zestien kinderen. Peuteropvang Bargeboskje biedt ruimte aan 8 peuters op 2 ochtenden per week. In de groene buitenruimte kunnen de kinderen diverse avonturen beleven. De dagopvang kijkt uit op de buitenspeelplaats. De ruimtes hebben meerdere speelhoeken. Soms wordt de gymzaal van het Kulturhûs gebruikt voor gezamenlijke activiteiten met alle kinderen uit de opvang. Groeien doe je hier met plezier!

Over Dagopvang Oudehaske Peuteropvang Bargeboskje

Dagopvang en peuteropvang.

Peuteropvang It Bargeboskje

  • Van 08:15 uur tot 12:15 uur op dinsdag en donderdag.

Dagopvang:

  • Van 07:00 tot 18:00 uur (hele dag).
  • Van 07:00 tot 12:30 uur of van 12:30 uur tot 18:00 uur (halve dag).

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.
  • Dagopvang, 52 weken: 9,68 euro per uur, inclusief luiers, eten, drinken en fruit.
  • Dagopvang, 41 weken: 10,38 euro per uur, inclusief luiers, eten, drinken en fruit. Dit is exclusief opvang tijdens de schoolvakanties.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons