Peuteropvang
De Lytse Brêge

Scharsterbrug / Skarsterbrêge

Kom langs!

Peuteropvang
De Lytse Brêge

Trijega 16
8517 HZ Scharsterbrug / Skarsterbrêge LRK-nummer: 879512441

0513-745373 [email protected]

‘Als peuters met elkaar aan het spelen zijn, zie ik ze gewoon groeien’

Peuteropvang De Lytse Brêge in Skarsterbrêge is gevestigd in basisschool De Brêge. De peuteropvang van SKIK beschikt over een eigen groepsruimte. Vanuit het lokaal kijken de kinderen uit op het schoolplein en de gang. Er is een klimhuis met glijbaan, een poppenhoek, een bouwhoek en een groepstafel. De peuters spelen ook op een afgebakend stuk speelplein van de basisschool. Soms wordt er gelijktijdig met de kleuters gespeeld. Op die manier kan je kind zich al een beetje voorbereiden op de basisschool. Groeien doe je hier met plezier!

Over Peuteropvang
De Lytse Brêge

Peuteropvang

  • Op dinsdag en donderdag van 08:15 uur tot 12:15 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons