Kom langs!

Peuteropvang
Sint Jozef

Markerstraat 9
8531 KM Lemmer LRK-nummer: 860468562

0513-745382 [email protected]

Hoi, Ik ben Annetta!

-pedagogisch beleidsmedewerker-coach

‘Als pedagogisch beleidsmedewerker - coach maak ik beleid voor SKIK. Daarnaast coach ik onze pedagogisch medewerkers. Ik observeer op de groepen, analyseer en ontwikkel nieuwe ideeën. Zo verbeteren we steeds de kwaliteit van de kinderopvang. Samen met de pedagogisch medewerkers zorg ik dat je kind elke dag met plezier naar de opvang gaat! ’

Peuteropvang Sint Jozef heeft een eigen groepsruimte in de gelijknamige Daltonschool in Lemmer. Deze ruimte wordt ook gebruikt voor de buitenschoolse opvang. De kinderen kunnen hier allerlei avonturen beleven. Er zijn meerdere themahoeken en er is een groepstafel waaraan diverse activiteiten worden gedaan, zoals knutselen. Er zijn verder een verschoontafel, een keukenblok en toiletten, die direct toegankelijk zijn. Vanuit de groepsruimte kunnen de kinderen eenvoudig naar de omheinde en zeer groene tuin. De kleuters van de basisschool spelen hier ook graag. Voor bijvoorbeeld beweegactiviteiten en voorstellingen maken we gebruik van het speellokaal van de school. Genoeg faciliteiten dus om elke dag veel plezier te beleven!

Over Peuteropvang
Sint Jozef

Peuteropvang

Peuteropvang:

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je het tarief van onze peuteropvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden is het genoemde tarief een nettobedrag.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons