Peuteropvang
De Lytse Skeakel

Oudega / Aldegea

Kom langs!

Peuteropvang
De Lytse Skeakel

Aldewei 37a
8582 KX Oudega / Aldegea LRK-nummer: 143485519

0513-745379 [email protected]

Hoi, ik ben Margreet!

-pedagogisch beleidsmedewerker-coach

‘Als pedagogisch coach ben ik er samen met de pedagogisch medewerkers voor de kwaliteit van onze kinderopvang. Daarbij zet ik actief in op ontwikkelingsgericht werken en heb ik veel aandacht voor mijn collega’s én natuurlijk de kinderen. ’

Peuteropvang De Lytse Skeakel is gevestigd in een ruimte in het multifunctioneel centrum De Skeakel. Hier bevindt zich ook de basisschool De Fluessen. De eigen ruimte is ingericht met diverse activiteitenhoeken en een groepstafel waaraan kinderen kunnen eten, drinken en knutselen. Voor het buitenspelen maken we gebruik van een gedeelte van het schoolplein van de basisschool. Als het slecht weer is, gaan we soms naar de gymzaal. Hier kan je kind samen met de anderen rondrennen en rollen en met ballen, pittenzakken en hoepels spelen. Groeien doe je hier met plezier!

Over Peuteropvang
De Lytse Skeakel

Peuteropvang

  • Op dinsdag en vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons