Werken bij SKIK

Wil je werken bij een gedreven en dynamische kinderopvangorganisatie in Joure en omgeving? Bij SKIK hebben we geregeld vacatures voor onder andere gastouders, pedagogisch medewerkers en kantoormedewerkers.

Bekijk hier alle vacatures van SKIK

Gastouder worden?

Lijkt het je leuk om, tegen een vergoeding, een of meer gastkinderen in de leeftijd van 0-12 jaar op te vangen? Bij je thuis of in het huis van de kinderen? En bent je hiervoor een of meer dagen beschikbaar? En heb je een geldig diploma? Neem dan contact op met het SKIK gastouderbureau via telefoonnummer 0513 – 41 60 17 of mail info@skikkinderopvang.nl.

Ook als je nog geen geldig diploma hebt, kun je contact met ons opnemen.

Interesse?

Lijkt je dit interessant, neem dan contact op met het gastouderbureau. Wij vertellen je er graag meer over. Ben je al gastouder en heb je ruimte om meer kinderen op te vangen? Dan ben je van harte welkom bij SKIK! Voor ons is het geen probleem als je bij meerdere gastouderbureaus werkzaam bent. Ben je nog geen gastouder maar heb je wel belangstelling? Neem ook dan contact met ons op. De bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau geeft je hierover graag meer informatie. Zij is bereikbaar op tel. 0513 – 416 017 of via e-mail:info@skikkinderopvang.nl.

Voordelen van gastouder zijn via SKIK

  • je krijgt een vaste opvangvergoeding per uur per gastkind;
  • wij regelen de administratieve en financiële kant van de opvang. Je hebt hier geen omkijken naar. Ook hoef je bij de vraagouder niet te vragen om een financiële vergoeding. Deze krijgt je namelijk iedere maand via SKIK;
  • je krijgt verschillende cursussen aangeboden, zodat je je kunt blijven ontwikkelen;
  • de bemiddelingsmedewerker begeleidt je bij de opvang. De opvang wordt bovendien regelmatig geëvalueerd. Heb je zaken waar je tegenaan loopt, dan kun je deze met de bemiddelingsmedewerker bespreken;
  • je kunt gratis gebruik maken van het SKIK-abonnement voor de bibliotheek;

Gastouder worden?

Leuk! Neem contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Intakeformulier voor gastouders  

Made by