Kom langs!

BSO Balk
Siemen de Jongstrjitte 4
8561 DP Balk LRK-nummer: 157563996

0513-745366 [email protected]

BSO Balk

‘Voor elk kind is het hier fijn; we bieden rust en activiteiten’

De buitenschoolse opvang van SKIK in Balk is bedoeld voor de basisschoolleerlingen van It Hazzelegger en Sint Ludgerus. Er zijn twee ruimten die we buiten schooltijd van de school gebruiken. In de centrale ruimte staan een groepstafel en een werkbank. Hier kunnen kinderen allerlei activiteiten doen, zoals knutselen. Er zijn ook diverse activiteitenhoeken, zoals een bouwhoek en een huishoek. In de tweede groepsruimte staat eveneens een tafel voor activiteiten. De oudere kinderen kunnen hier bijvoorbeeld spelletjes doen of chillen. Deze ruimte gebruiken we alleen als er twee pedagogisch medewerkers zijn of wanneer je als ouder toestemming geeft dat je kind zich hier even alleen terugtrekt. Verder is er een omheind speelplein, een danslokaal en dichtbij een skatebaan. Groeien doe je hier met plezier!

Over BSO Balk

Buitenschoolse opvang

  • Voor schooltijd van 07:00 uur tot 08:30 uur.
  • Tijdens schooldagen uit school tot 18:30 uur.
  • Tijdens schoolvakantie van 07:30 uur tot 18:00 uur (hele dag).
  • Tijdens schoolvakanties is ook een halve dag mogelijk: van 07:30 uur tot 12:30 uur of van 12:30 uur tot 18:00 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool. Daarmee zie je welke kinderopvangtoeslag je krijgt. De toeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • 41 schoolweken met voorschoolse opvang: 9,60 euro per uur.
  • 48 weken (schoolweken en zeven vakantieweken): 9,40 euro per uur.
  • 52 weken (schoolweken en alle vakantieweken): 8,60 euro per uur.
  • Tijdens schoolvakanties: 10,52 euro per uur.
  • Genoemde tarieven zijn inclusief fruit en tussendoortje.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons