BSO Springplank

Joure / De Jouwer

Kom langs!

BSO Springplank
E.A. Borgerstraat 25a
8501 NC Joure / De Jouwer LRK-nummer: 940142776

0513-745352 [email protected]

Anouk van SKIK

Hoi, ik ben Anouk!

-Pedagogisch medewerker – BSO Springplank

‘Geen enkele dag is hetzelfde. Elke dag is altijd leuk! Dat komt zeker door het enthousiasme van de kinderen. Ze hebben zoveel fantasie en spelplezier. Ze bedenken altijd weer iets nieuws. Doordat zij het leuk hebben gehad, ga ik altijd met een fijn gevoel naar huis.’

BSO Springplank in Joure ligt tussen twee basisscholen: De Westermarskoalle en It Haskerfjild. De BSO heeft drie groepen: Jojo, Boemerang en Twister. De BSO biedt plek aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. In het gebouw zijn vier kindvriendelijke groepsruimtes. Verder is er een centrale speelhal en een keuken. Binnen Boemerang en Twister vind je speelkamers en chillplekken. Groep Jojo is er voor de jongste kinderen en deelt een ruimte met peuteropvang De Stuiterbal. Bij BSO Springplank is een buitenspeelruimte. Op het nabijgelegen schoolplein van De Westermarskoalle zijn diverse speeltoestellen en een pannakooi. Groeien doe je hier met plezier!

Over BSO Springplank

Buitenschoolse opvang

  • Voor schooltijd van 07:00 tot 08:30 uur.
  • Tijdens schooldagen uit school tot 18:30 uur.
  • Tijdens schoolvakantie van 07:30 uur tot 18:00 uur (hele dag).
  • Tijdens schoolvakanties is ook een halve dag mogelijk van 07:30 uur tot 12:30 uur of van 12:30 uur tot 18:00 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool. Daarmee zie je welke kinderopvangtoeslag je krijgt. De toeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • 41 schoolweken met voorschoolse opvang: 9,60 euro per uur.
  • 48 weken (schoolweken en zeven vakantieweken): 9,40 euro per uur.
  • 52 weken (schoolweken en alle vakantieweken): 8,60 euro per uur.
  • Tijdens schoolvakanties: 10,52 euro per uur.
  • Genoemde tarieven zijn inclusief fruit en tussendoortje.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons