BSO Sint Jozef

Lemmer / De Lemmer

Kom langs!

BSO Sint Jozef
Markerstraat 9
8531 KM Lemmer / De Lemmer LRK-nummer: 285988657

0513-745383 [email protected]

‘Elke dag zie ik de kinderen plezier hebben én meer zelfvertrouwen krijgen!’

De buitenschoolse opvang Sint Jozef heeft een eigen groepsruimte in de gelijknamige Daltonschool in Lemmer. Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar kunnen hier terecht. Er zijn diverse plekken binnen de BSO waar ze zich prima kunnen vermaken. Zo is er onder meer een speelzolder die speciaal is ingericht voor de oudere kinderen om te chillen. Aan de groepstafel worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals knutselen en spelletjes doen. In de omheinde en zeer groene tuin kan worden buiten gespeeld. Met toestemming van de ouders is het ook mogelijk om buiten te spelen op de groenstrook en in het park aan de overkant van de straat. In het speellokaal van de school vinden onder meer optredens en beweegactiviteiten plaats. In de centrale keuken bakken en koken we met elkaar. Iedereen doet bij de BSO wat hij of zij leuk vindt!

Over BSO Sint Jozef

Buitenschoolse opvang

  • Voor schooltijd van 07:00 uur tot 08:30 uur.
  • Tijdens schooldagen uit school tot 18:30 uur.
  • Tijdens schoolvakantie van 07:30 uur tot 18:00 uur (hele dag).
  • Tijdens schoolvakanties is ook een halve dag mogelijk van 07:30 uur tot 12:30 uur of van 12:30 uur tot 18:00 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat ieder kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool. Daarmee zie je welke kinderopvangtoeslag je krijgt. De toeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • 41 schoolweken met voorschoolse opvang: 9,60 euro per uur.
  • 48 weken (schoolweken en zeven vakantieweken): 9,40 euro per uur.
  • 52 weken (schoolweken en alle vakantieweken): 8,60 euro per uur.
  • Tijdens schoolvakanties: 10,52 euro per uur.
  • Genoemde tarieven zijn inclusief fruit en tussendoortje.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons