Dagopvang Bakhuizen
Peuteropvang De Peuterhof

Bakhuizen / Bakhuzen

Kom langs!

Dagopvang Bakhuizen
Peuteropvang De Peuterhof

Ageommeleane 14
8574TN Bakhuizen / Bakhuzen LRK-nummer: 148303225

0513-745375 [email protected]

Jettie

-Pedagogisch medewerker

‘Met mijn baan in de peuteropvang heb ik echt van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik vind het zo fijn om met de peuters een wederzijds vertrouwen op te bouwen. Je ziet dat ze daardoor steeds zelfstandiger worden. Hun woordenschat wordt groter, ze leren met elkaar spelen. We lachen wat af met elkaar en soms moet er ook even worden getroost.’

In het splinternieuwe Integraal Kindcentrum (IKC) De Toekomst in Bakhuizen vindt je een dagopvanggroep voor kinderen van 0 - 4 jaar en een peuteropvang 'De Peuterhof 'voor 2 tot 4 jarigen. Beide groepen  beschikken over een moderne en lichte groepsruimte en alle nodige voorzieningen. Voor de jongsten is er een slaapkamer aansluitend aan de groepsruimte. Avonturen worden er beleefd in de ruime groene ontdektuin, waar peuters en kleuters elkaar kunnen ontmoeten. Groeien doe je hier met plezier!

Over Dagopvang Bakhuizen
Peuteropvang De Peuterhof

Dagopvang en Peuteropvang

Peuteropvang

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:15  uur tot 12:15 uur.

Dagopvang

  • Van 07:00 uur tot 18:00 uur (hele dag).
  • Van 07:00 uur tot 12:30 uur of van 12:30 uur tot 18:00 uur (halve dag).

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.
  • Dagopvang, 52 weken: 9,68 euro per uur, inclusief luiers, eten, drinken en fruit.
  • Dagopvang, 41 weken: 10,38 euro per uur, inclusief luiers, eten, drinken en fruit. Dit is exclusief opvang tijdens de schoolvakanties.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons