Dagopvang Julianalaan

Joure / De Jouwer

Kom langs!

Dagopvang Julianalaan
Koningin Julianalaan 7a
8501 HL Joure / De Jouwer LRK-nummer: 511676761

0513-745345 (groep blauw en rood) 0513-745346 (groep geel en groen)

‘Elke dag zie ik de kinderen plezier hebben én meer zelfvertrouwen krijgen!’

Onze dagopvang Koningin Julianalaan 7a telt vier groepen: Geel & Groen en Blauw & Rood. Voor elke twee groepen is er één speelhal. Verder is er een gezamenlijke tuin. In de speelhal kan je kind heerlijk bewegen. Drie groepen beschikken onder meer over bouw-, huis, speel- en themahoeken. Hier kan je kind samen met groepsgenoten fijne avonturen beleven. Eén groep is speciaal ingericht voor baby’s. Er zijn twee slaapkamers. Je baby kan eventueel buiten slapen in een ‘lutje potje’. Met elkaar bespreken we wat jij en je kind willen en nodig hebben. Groeien doe je hier met plezier!

Over Dagopvang Julianalaan

Dagopvang

  • Van 07:00 uur tot 18:00 uur (hele dag).
  • Van 07:00 uur tot 12:30 uur of van 12:30 uur tot 18:00 uur (halve dag).

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

Dagopvang

  • Dagopvang, 52 weken: 9,68 euro per uur.
  • Dagopvang, 41 weken: 10,38 euro per uur. Dit is exclusief opvang tijdens de schoolvakanties.
  • Genoemde tarieven zijn inclusief luiers, eten, drinken en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons