Dagopvang
Brede School
Peuteropvang Pikestjelp

Joure / De Jouwer

Kom langs!

Dagopvang
Brede School
Peuteropvang Pikestjelp

Koningin Julianalaan 3
8501 HL Joure / De Jouwer LRK-nummer: 140182354

0513-745349 (Pikestjelp) 0513- 745350 (Dagopvang oranje en paars)

‘Rust, ruimte en veel speelplezier: je kind geniet hier echt!’

Kinderopvang De Brede School biedt twee groepen dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Daarnaast is er in de ochtenden plaats voor zestien peuters binnen de peuteropvang Pikestjelp. Binnen de dagopvang zijn er een babygroep voor maximaal twaalf 0- tot 2-jarigen en een groep voor zestien 1- tot 4-jarigen. Beide groepen hebben twee slaapkamers en diverse activiteitenhoeken. Er is verder een ruime gezamenlijke speelhal, een groene buitenruimte en een speelzolder voor de peuters. De dagopvanggroepen delen een keuken en verschoonruimte. Pikestjelp deelt het speelplein met de kleuters van basisschool EA Borger. Kortom, er is voor je kind voldoende ruimte om heerlijk te bewegen en mooie avonturen te beleven. Groeien doe je hier met plezier!

Over Dagopvang
Brede School
Peuteropvang Pikestjelp

Dagopvang en peuteropvang

Peuteropvang:

  • Van 08:15 tot 12:15 uur.

Dagopvang:

  • Van 07:00 uur tot 18:00 uur (hele dag).
  • Van 07:00 uur tot 12:30 uur of van 12:30 uur tot 18:00 uur (halve dag).

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.
  • Dagopvang, 52 weken: 9,68 euro per uur, inclusief luiers, eten, drinken en fruit.
  • Dagopvang, 41 weken: 10,38 euro per uur, inclusief luiers, eten, drinken en fruit. Dit is exclusief opvang tijdens de schoolvakanties.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons