Dagopvang St. Nyk

Sint Nicolaasga / Sint Nyk

Kom langs!

Dagopvang St. Nyk
De Boskranne 59
8521 KK Sint Nicolaasga / Sint Nyk LRK-nummer: 897152165

0513-745364 [email protected]

Pietsje

-Pedagogisch medewerker

‘Als op je werkdag de koffie vaker koud is dan warm, dan weet je dat je een pedagogisch medewerker bent. Er is altijd wat te doen! Je leert kinderen hun eigen boterhammen smeren, draait wassen, werkt thema’s uit, geeft flesjes en voert activiteiten uit. En wat geeft het een enorme voldoening als je ziet wat de kinderen op één dag al leren.’

Kinderopvang St. Nyk bestaat uit twee groepen: Zon en Maan. Binnen Zon is er plek voor twaalf baby’s. De ruimte is ingericht met lichte kleuren en zacht licht. Met rustige muziek worden de zintuigen van je kind gestimuleerd. Er zijn twee slaapkamers, er staan twee bedjes in de groep en je kind kan eventueel buiten slapen in een ‘lutje potje’. Met klim- en klautermeubilair kunnen de oudere baby’s zich motorisch ontwikkelen. Maan biedt ruimte aan zestien kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. Er zijn twee slaapkamers, een atelier en er is een tuin om buiten te spelen. Je kind kan bijvoorbeeld lekker in de zandbank spelen of van de glijbaan gaan. Groeien doe je hier met plezier!

Over Dagopvang St. Nyk

Dagopvang

  • Van 07:00 uur tot 18:00 uur (hele dag).
  • Van 07:00 uur tot 12:30 uur of van 12:30 uur tot 18:00 uur (halve dag).

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Dagopvang, 52 weken: 9,68 euro per uur.
  • Dagopvang, 41 weken: 10,38 euro per uur. Dit is exclusief opvang tijdens de schoolvakanties.
  • Genoemde tarieven zijn inclusief luiers, eten, drinken en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons