Kom langs!

Peuteropvang
’t Plankje

Bloemstraat 4
8561 AK Balk LRK-nummer: 118257742

0513-745376 [email protected]

‘Als peuters met elkaar aan het spelen zijn, zie ik ze gewoon groeien’

Peuteropvang ‘t Plankje is gevestigd aan de Bloemstraat in Balk in een eigen gebouw. De entree komt uit in de hal waar de jassen worden opgehangen. Aansluitend zijn twee groepsruimtes. Er is een aparte toiletruimte voor peuters en een afgescheiden ruimte waar een verschoontafel staat. Verder is er een grote speelplaats waar de peuters kunnen buitenspelen. Er zijn natuurlijke elementen en speeltoestellen waar ze onder meer leren klimmen en klauteren. In elke groepsruimte zijn groepstafels en activiteitenhoeken, zoals een bouwhoek, een huishoek en een schilderhoek. ’t Plankje biedt met twee peutergroepen plek aan maximaal 32 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Groeien doe je hier met plezier!

Over Peuteropvang
’t Plankje

Peuteropvang

  • Van 08:15 uur tot 12:15 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons