Peuteropvang
De Lytse Swan

Langweer / Langwar

Kom langs!

Peuteropvang
De Lytse Swan

Tsjillanleane 32
8525 GR Langweer / Langwar LRK-nummer: 384096256

0513-745374 [email protected]

‘Als peuters met elkaar aan het spelen zijn, zie ik ze gewoon groeien’

Peuteropvang De Lytse Swan is gevestigd in de ruime en lichte nieuwbouw van kindcentrum It Swannestee. Hier bevinden zich een basisschool, een buitenschoolse opvang en de peuteropvang. De peuteropvang bestaat uit één groep en biedt daarmee ruimte aan maximaal acht kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Er wordt intensief samengewerkt met de kleutergroep om voor elk kind voor een soepele overgang naar de basisschool te zorgen. De Lytse Swan beschikt over een huiskamer en een deel van het speellokaal. Hier vinden allerlei activiteiten plaats. Er zijn kleinere hoeken waar gewerkt kan worden en er is een grotere ruimte om in beweging te zijn. Groeien doe je hier met plezier!  

Over Peuteropvang
De Lytse Swan

Peuteropvang

  • Op maandag tot en met donderdag van 08:15 tot 12:15 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons