Peuteropvang
De Lytse Wjukjes

Rotsterhaule

Kom langs!

Peuteropvang
De Lytse Wjukjes

Prinses Marijkeweg 7a
8463 VJ Rotsterhaule LRK-nummer: 264347158

0513-745372 [email protected]

sietske

Hoi, ik ben Sietske

-Pedagogisch medewerker De Lytse Wjukjes

‘Peuters zijn zo heerlijk open, spontaan en soms ondeugend. Ze zien de dingen vaak net even anders. Zo hebben we van geverfde kerstboompjes iets heel anders gemaakt. Twee meiden dachten namelijk dat het feesthoedjes waren. Dus elastiekje eromheen en inderdaad: ineens waren het hoedjes!’

Peuteropvang De Lytse Wjukjes is gehuisvest in een eigen lokaal van basisschool De Schakel in Rotsterhaule. De groepsruimte is volledig ingericht voor jonge kinderen en heeft in de hal een sanitaire ruimte. Verder is er een omheinde buitenplek. Bij slecht weer kan in overleg met de school worden gebruikgemaakt van het speellokaal. De peuters spelen ook op het kleuterplein van de basisschool. Peuteropvang De Lytse Wjukjes biedt plek aan maximaal zestien kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Groeien doe je op deze peuteropvang met plezier!

Over Peuteropvang
De Lytse Wjukjes

Peuteropvang

  • Maandag tot en met donderdag van 08.15 uur tot 12.15 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons