Peuteropvang
De Paedwizer

Sint Nicolaasga / Sint Nyk

Kom langs!

Peuteropvang
De Paedwizer

Saturnusstraat 4-6
8521 LM Sint Nicolaasga / Sint Nyk LRK-nummer: 306157391

0513-745369 [email protected]

‘Als peuters met elkaar aan het spelen zijn, zie ik ze gewoon groeien’

Peuteropvang De Paedwizer is gevestigd in de gelijknamige basisschool in Sint Nicolaasga en is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar. De peuteropvang deelt de groepsruimte met de buitenschoolse opvang van SKIK. Er zijn verschillende speelhoeken, zoals een huishoek, een puzzeltafel, een bouw- en autohoek en een leeshoek. Ook de gemeenschapsruimte staat tot onze beschikking als we bepaalde activiteiten willen doen. Naast de groepsruimte is een afgezet stuk plein waar de peuters heerlijk bezig kunnen zijn in de buitenlucht. Groeien doe je hier met plezier!

Over Peuteropvang
De Paedwizer

Peuteropvang

  • Maandag tot en met donderdag van 08:00 uur tot 12:00 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat ieder kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons