Peuteropvang
De Peuterhof

Bakhuizen / Bakhuzen

Kom langs!

Peuteropvang
De Peuterhof

St. Odulphusstraat 69
8574 SZ Bakhuizen / Bakhuzen LRK-nummer: 942433646

0513-745375 [email protected]

Jettie

-Pedagogisch medewerker

‘Met mijn baan in de peuteropvang heb ik echt van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik vind het zo fijn om met de peuters een wederzijds vertrouwen op te bouwen. Je ziet dat ze daardoor steeds zelfstandiger worden. Hun woordenschat wordt groter, ze leren met elkaar spelen. We lachen wat af met elkaar en soms moet er ook even worden getroost.’

Peuteropvang De Peuterhof is gevestigd in het multifunctionele centrum De Gearte in Bakhuizen. De ruimte is ingericht met diverse hoeken, een groepstafel en een keukenblok. Aansluitend aan de groepsruimte is een verschoonruimte. Het peutertoilet bevindt zich in de gang. Verder is er een speelplein dat is omheind. De Peuterhof gaat in de toekomst deel uitmaken van Integraal Kind Centrum (IKC) De Toekomst. Daar komen dan ook een dagopvang en een buitenschoolse opvang van SKIK. Groeien doe je op deze peuteropvang met plezier!

Over Peuteropvang
De Peuterhof

Peuteropvang

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:15  uur tot 12:15 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,31 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons