Peuteropvang
De Stuiterbal

Joure / De Jouwer

Kom langs!

Peuteropvang
De Stuiterbal

E.A. Borgerstraat 25a
8501 NC Joure / De Jouwer LRK-nummer: 631103934

0513-745370 [email protected]

Klaaske van SKIK Kinderopvang

Hoi, ik ben Klaaske!

-Pedagogisch medewerker

‘Ik geef peuters graag een veilig en vertrouwd plekje. Elk kind kan op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo bij ons leren. Ik word altijd blij als ik al die vrolijke gezichtjes weer zie. Hun humor, inlevingsvermogen, plezier en flexibiliteit zijn geweldig. Samen met de ouders zorg ik dat hun kinderen het beste uit zichzelf kunnen halen.’

Peuteropvang De Stuiterbal maakt gebruik van twee groepsruimtes (Stuiterbal 1 en Stuiterbal 2), waarvan een lokaal wordt gedeeld met BSO Springplank. De ruimtes hebben aparte bouw- en poppenhoeken en een keukenblok. Verder is er een sanitaire ruimte met peuterwc’s en een aankleedtafel. In de naastgelegen grote speelhal gaan de peuters op ontdekkingstocht. Ze maken daarbij gebruik van onder meer fietsjes, schooters en loopauto’s. Regelmatig worden ze uitgedaagd met een klim- en klauterparcours. Buiten is er nog een omheinde speelruimte met een zandbak, een wilgenhut en klimtoestellen. Bij peuteropvang De Stuiterbal groeien peuters met plezier!

Over Peuteropvang
De Stuiterbal

Peuteropvang

  • Van 08:15 uur tot 12:15 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

 

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons