Peuteropvang
It Klimmerblêd

Sint Nicolaasga / Sint Nyk

Kom langs!

Peuteropvang
It Klimmerblêd

De Pit 2
8521 PD Sint Nicolaasga / Sint Nyk LRK-nummer: 596557462

0513-745368 [email protected]

‘Als peuters met elkaar aan het spelen zijn, zie ik ze gewoon groeien’

Peuteropvang It Klimmerblêd is gevestigd in de gelijknamige basisschool. De peuteropvang heeft een eigen lokaal dat grenst aan de kleuterklassen. Doordat de deuren tussen de groepsruimten meestal openstaan, maken de peuters al spelend kennis met de basisschool. Vlakbij bevindt zich een speelplein met poppenhoek. In het lokaal zelf zijn diverse speelhoeken; van een huishoek en een puzzeltafel tot een bouwhoek en een leesplek. In overleg met de school maken we bij bepaalde activiteiten gebruik van een speellokaal. Bij lekker weer kan er worden gespeeld op de aangrenzende buitenruimte. In de middag wordt het lokaal van de peuteropvang gebruikt voor de buitenschoolse opvang. Groeien doe je hier met plezier!

Over Peuteropvang
It Klimmerblêd

Peuteropvang

  • Maandag tot en met donderdag van 08:15 uur tot 12:15 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

 

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons