Peuteropvang
Lytse Mattheus

Joure / De Jouwer

Kom langs!

Peuteropvang
Lytse Mattheus

Uilke Boonstralaan 32
8501 EC Joure / De Jouwer LRK-nummer: 209473873

0513-745371 [email protected]

‘Als peuters met elkaar aan het spelen zijn, zie ik ze gewoon groeien’

Peuteropvang Lytse Mattheus is gehuisvest in de Sint Mattheüsschool in Joure. Samen vormen we sinds 2019 een Integraal Kind Centrum (IKC). We stemmen de gezamenlijke thema’s en activiteiten af met de onderbouwgroepen 1 en 2. Zo wordt je kind voorbereid op de basischool. Het groepslokaal is een fijne en lichte ruimte. De inrichting is speciaal voor peuters, met onder meer een huishoek, een themahoek, een aanrechtblokje, een puzzeltafel, een bouw/autohoek en een groepstafel. Verder is er een uitdagende groene buitenruimte die volledig is omheind. Kleuters van de basisschool komen hier ook. Groeien doe je op deze peuteropvang met plezier!

Over Peuteropvang
Lytse Mattheus

Peuteropvang

  • Maandag tot en met donderdag van 08:15 tot 12:15 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons