Peuteropvang
’t Opstapke

Nijemirdum / Nijemardum

Kom langs!

Peuteropvang
’t Opstapke

Lyklamawei 25
8566 JH Nijemirdum / Nijemardum LRK-nummer: 207961165

0513-745377 [email protected]

‘Als peuters met elkaar aan het spelen zijn, zie ik ze gewoon groeien’

Peuteropvang ’t Opstapke is gevestigd in een eigen ruimte binnen basisschool De Ferbining in Nijemirdum. Het lokaal is ingericht met diverse speelhoeken en een groepstafel om aan te eten, te drinken en te knutselen. In de groepsruimte is een verschoontafel met aansluitend het toilet. Via buitenom of door de gang van de school kunnen de kinderen naar het royale en omheinde speelplein. Groeien doe je hier met plezier!

Over Peuteropvang
’t Opstapke

Peuteropvang

  • Op maandag, woensdag en vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

 

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons