Peuteropvang Pjuttewille

Oudemirdum / Aldemardum

Kom langs!

Peuteropvang Pjuttewille
Jan Schotanuswei 46
8567 LC Oudemirdum / Aldemardum LRK-nummer: 266916223

0513-745378 [email protected]

‘Als peuters met elkaar aan het spelen zijn, zie ik ze gewoon groeien’

Peuteropvang Pjuttewille is gevestigd in basisschool De Walikker in Oudermirdum. In de groepsruimte zijn diverse activiteitenhoeken ingericht. Denk aan een bouwhoek, een huishoek en een knutselhoek. Verder is er een groepstafel waaraan kinderen kunnen eten, drinken en knutselen. We maken gebruik van de omheinde speeltuin met onder andere een zandbak. Kortom, er is genoeg te ontdekken en te leren voor je kind. Pjuttewille biedt plek aan 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Groeien doe je hier met plezier!

Over Peuteropvang Pjuttewille

Peuteropvang

  • Van 08:30 uur tot 11:30 uur, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Verlengde opvang op dinsdag en vrijdag tot 14:00 uur of 17:00 uur.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat elk kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons