Peuteropvang
’t Kidelstientsje

Sloten / Sleat

Kom langs!

Peuteropvang
’t Kidelstientsje

Wijckelerweg 172
8556 XB Sloten / Sleat LRK-nummer: 140616457

0513-745380 [email protected]

‘Als peuters met elkaar aan het spelen zijn, zie ik ze gewoon groeien’

Peuteropvang ’t Kidelstientsje is gevestigd in een ruimte in basisschool De Klinkert in Sloten. De eigen ruimte is ingericht met diverse activiteitenhoeken en een groepstafel waaraan kinderen kunnen eten, drinken en knutselen. Er is verder een keukenblok en aangrenzend bevindt zich het sanitair. Op het eigen royale en omheinde speelplein kunnen de kinderen heerlijk buitenspelen. Kortom, er is voor je kind genoeg te doen om met veel plezier te leren en te ontdekken. Groeien doe je hier met plezier!

Over Peuteropvang
’t Kidelstientsje

Peuteropvang

  • Van 08:15 uur tot 12:15 uur op maandag en woensdag.

Bij SKIK bieden we met een dagindeling en vaste medewerkers een vertrouwde omgeving. We willen dat ieder kind zich veilig voelt om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We bieden gezond eten, volop speelruimte en avontuurlijk binnen- en buitenactiviteiten. We hebben aandacht en zijn altijd nabij. Zo kan elk kind in zijn eigen tempo de wereld verder ontdekken. Lees ons pedagogisch beleid.

SKIK is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang. Lees onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je de tarieven van onze opvang. Maak een proefberekening met onze rekentool om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk. Om die reden zijn de genoemde tarieven nettobedragen.

  • Peuteropvang: 9,87 euro per uur, exclusief luiers en fruit.

Schrijf je kind direct in!

Interesse in de opvang bij jou in de buurt? Schrijf je kind direct in! Of vraag een rondleiding aan! We laten je alles zien en beantwoorden al je vragen.

Neem een kijkje bij ons